Общи условия

Уважаеми клиенти,

www.eldommix.com гарантира, че няма да предоставя личната ви информация на трети лица и няма да я използва за друго освен целите на сайта;

І. Продукти:

Онлайн магазинът www.eldommix.com предлага богата гама битови електродомакински уреди и други продукти в най-различни категории. Всички продукти, предлагани на този електронен магазин са истински и с много добро качество. Публикуваните на сайта описания на предлаганите продукти са с информативна цел. Възможно е да бъдат допуснати технически грешки.

ІІ. Цени и промоции:

Цените на продуктите посочени на сайта са крайни и не включват цената за доставка до клиента. Общата стойност на доставката включва стойността на продукта плюс разходите за доставката. Цените на продуктите могат да бъдат променяни, без да е необходимо предварително уведомяване на потребителите. Потребителят заплаща цената, която е била актуална, към момента на поръчката. Потребителят заплаща продукта при доставка чрез наложен платеж, ако предварително е заплатил пратката по друг начин. Цената на доставката е различна и в повечето случаи зависи от тежестта и обема на пратката. При поръчка над 200 лева се ползват допълнителни отстъпки или бонус подаръци. Доставки не се извършват в неделя и на официални празници.

Получените плащания от www.eldommix.com за стоки са неавансови и са съобразени с член 93, ал. 1 от Закона за задълженията и договорите.

Ние предлагаме различни промоции. При намаления е поставен върху продукта етикет с промоционалната цена.

ІІІ. Поръчки:

Ако желаете да добавите отворения продукт към "Моята поръчка", кликнете линка Добавете към Вашата поръчка. След като оформите поръчката си в горната дясна част на сайта ще видите линк Поръчка или Кошница. До него вдясно е изписан броя на видовете добавени от вас продукти в поръчката и общо изчислената сума до момента. Там можете да коригирате количествата от избраните от Вас продукти. За да изпратите поръчката, е необходимо да кликнете върху линка Поръчка. На страницата ще видите със мини-снимка всички налични в поръчката продукти, тяхното име, единична цена, отстъпка и количество. Количеството се определя на страницата Поръчка, не е необходимо да добавяте няколко кратно продукта в количката). За да продължите с изпълнението на поръчката е необходимо да кликнете върху линка Изпратете Вашата поръчка. Служебно лице от www.eldommix.com ще се свърже с Вас за уточняване на подробности по доставката, ако е нужно.


ІV. Срокове и условия:

Стоките, поръчани от www.eldommix.com се доставят от 1 до 3 работни дни от получаване на поръчката. В рамките на гр. Добрич, доставката се изпълнява в същия ден, в който е направена поръчката. За букети и продукти с възможност за указване на дата и час за доставка, тя се извършва по график според поръчката. Когато продукта не е наличен, ние сме длъжни да Ви уведомим в горепосочения срок. www.eldommix.com не носи отговорност за забава на поръчките по вина на куриерската фирма, неточен адрес или други форсмажорни обстоятелства.

V. Гаранция, рекламация и връщане на продуктите:

ВАЖНО: Съгласно чл. 55, ал. 1 от Закона за защита на потребителите (ЗЗП) потребителят има право без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина да се откаже от получената стока в срок на седем работни дни от датата на получаване на стоката. В този случай www.eldommix.com е длъжен да възстанови на потребителя в пълен размер заплатените от него суми не по-късно от 30 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката - съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите. Сумите се възстановяват в брой чрез наложен платеж или по банкова сметка на клиента. Потребителят е длъжен да съхранява получените от www.eldommix.com стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал. 1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта им. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия съгласно Закона за защита на потребителите. www.eldommix.com има право да откаже връщането на продукт, съобразно действащото законодателство.

При връщане на закупена стока транспортните разходи са за сметка на клиента и не се възстановяват.

Рекламации се приемат в сайта или по e-mail или друг удобен за клиента начин, като той посочва причините за предявената рекламация. www.eldommix.com си запазва правото да не приеме констатацията на клиента, ако прецени, че основанието му за рекламация е неоснователно или е следствие на неправилна употреба от страна на клиента. www.eldommix.com уведомява клиента за становището си на посочения от него телефон или e-mail.

VІ. Замяна на закупена стока и отказ от поръчка:

Клиента има право да откаже приемането на пратката, ако сумата, която следва да заплати на куриера, не съответства на дължимата. В този случай, молим клиента да се свърже незабавно с www.eldommix.com за отстраняване на несъответствието.

Ако при самото получаване на стока тя е с нарушена (разпокъсана) опаковка поради неправилно транспортиране или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай незабавно се свържете с нас или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със запис в товарителницата от получателя. Изготвя се констативен протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и нейната опаковка. В случай че клиента вземе пратката на своя отговорност и не предяви своите претенции пред куриера, рекламацията е недействителна.

VІІ. Права и задължения на www.eldommix.com:

Ние сме длъжни да спазваме стриктно Закона за защита на личните данни, да защитаваме предоставената ни от клиента информация, да доставим поръчаните продукти в договорения срок на посочения адрес.

Ние имаме право да не доставим поръчаните продукти при посочени неверни адрес и/или телефон.

Ние не носим отговорност за посочената от производителя информация за стоката, каквото и да е забавяне или невъзможност да изпълни задълженията си, при възникването на обстоятелства, не зависещи от www.eldommix.com, възможни разлики в цветовете на закупените стоки, дължащи се на различните видове екрани на компютрите и техните настройки.

VІІІ. Права и задължения на клиентите:

Клиентът е длъжен да посочи валиден телефон, e-mail и адрес за доставка, да заплати цената на поръчаните от него стоки, както и определената сума за доставка, да получи поръчаните стоки, като осигури възможност за приемането им, да не прави фиктивни поръчки, да не дава измислени отзиви за даден продукт или друга невярна информация.

Клиентът има право да получи поръчаните от него продукти, да се откаже от тях в срок от седем работни дни от датата на доставка, спазвайки изискванията на Закона за защита на потребителите.

С тези общи условия ти декларираш, че си навършил 13 години.

Моля, преглеждайте периодично общите условия за настъпили промени.

www.eldommix.com